Houd je van livemuziek, maar vind je het ook fijn om gewoon lekker thuis te zijn? Dan is een huiskamerconcert perfect voor jou! Bij een huiskamerconcert worden de liedjes van een artiest gespeeld in een woonkamer. Je hoeft niet bang te zijn om doof te worden, want alles wordt zacht en akoestisch gespeeld. Je hoeft dus geen oordoppen in en kunt gewoon lekker op de bank of op de grond met een kussentje gaan zitten, met een drankje en/of hapje. Het repertoire bij een huiskamerconcert bestaat grotendeels uit eigen werk. Wat een huiskamerconcert zo bijzonder maakt, is dat het kleinschalig en intiem is en er alle ruimte is voor de artiest om zijn/haar verhalen te vertellen. Er is meer interactie mogelijk en er kunnen tussendoor altijd vragen gesteld worden. 

Wil je een akoestisch concert bij jou thuis? Neem snel contact met me op, een huiskamerconcert in jouw huiskamer is laagdrempeliger dan het lijkt.

Bands

Cloud Cukkoo

Geef je over aan een trip naar Cloud Cukkoo Land: Een wereld die beeft op dansbare ritmes, omringd wordt door swampy sounds en waar zwoele vocalen je verleiden. Dansbare depressie pop die geïnspireerd is door bands zoals Warpaint en Massive Attack. 

Cloud Cukkoo debuteerde op Altersonic (Eurosonic) en heeft na het debuut een huiskamertour gedaan- 'The Living Room Sessions'.  Afgelopen jaar brachten zij twee singles uit: 'Dalliance' en 'Obsessions'. Voor allebei de singles tourden zij door Nederland, met als hoogtepunt support voor de Belgische band BAZART in Doornroosje.

Etan Huijs

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikant in hart en nieren. Ik ben backing vocalist in het project van Etan. Zijn album The Battle Of Everything leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. In de zomer van 2018 verschijnt zijn nieuwe album The Secret Us. Over de nieuwe single 'Little Bird': 'Een heel fijn liedje' - Dolf Jansen. 'Heel erg tof' - Annemieke Schollaardt.