21994363_892496254235494_870542267620514663_o.jpg

Feesten & Partijen

Een feestje event met livemuziek biedt een ontspannen sfeer. Dat kan op verschillende manieren, namelijk met rustige achtergrondmuziek, klassiekers van vroeger of gezellige meezingers van nu. Met mijn veelzijdige repertoire heb ik voor ieder evenement de juiste liedjes.  

Ik heb al bij onder andere yogalessen gespeeld, in kledingwinkels, tijdens surpriseparty's en in restaurants. Je zou dus kunnen zeggen dat ik met iedere situatie wel raad weet! Naast dat ik veel ervaring heb in het livecircuit, heb ik ook een mooie geluidsinstallatie die ik mee kan nemen, zodat de muziek op meerdere plekken hoorbaar is. Uiteraard zorg ik ervoor dat deze nooit de voorhand neemt. 

Ik bied verschillende mogelijkheden aan. Je kunt er namelijk voor kiezen om mij solo te boeken, in dit geval kom ik mijzelf met gitaar en/of piano begeleiden. Ook is het een mogelijkheid om er een duo- of triobezetting van te maken.

Mogelijkheden
- Livemuziek in solo bezetting (ik begeleid mijzelf op gitaar en/of piano)
- Livemuziek in duo bezetting (JORI + gitarist)
- Livemuziek in duo bezetting (JORI + pianist)
- Livemuziek in trio bezetting (JORI + gitarist + percussionist)
- Livemuziek in trio bezetting (JORI + pianist + percussionist)
- Livemuziek in trio bezetting (JORI + gitarist + pianist)
Heb je zelf een andere bezetting in gedachten of wil je graag een volledige band? Ik denk graag met je mee. Klik hier om contact op te nemen.

Luister hier naar nog meer liedjes.