Sessiewerk

Naast verzorgen van livemuziek bij diverse evenementen en mijn werkzaamheden als muziekdocente, ben ik ook in te huren voor studiowerk en als gastartiest bij optredens. 

Studiowerk

Wil je graag een duet zingen met mij op je plaat, of ben je op zoek naar een zangeres die backing vocals kan schrijven en inzingen voor je album? Ik kom je graag helpen!

Ik heb voor albums van bijvoorbeeld indie-rockband Harvest Moon en voor songwriter Etan Huijs backing vocals geschreven en opgenomen in de studio. Ook bij de albumpresentaties van deze artiesten heb ik meegezongen. Hiernaast heb ik ook demo's ingezongen voor musici die toelating wilden doen op verschillende conservatoria en voor orkestbanden. 

Gastartiest

In het verleden heb ik al voor en met verschillende toffe artiesten mogen werken. Mijn hoogtepunten waren onder andere zingen met Edsilia Rombley, op het podium staan met Karin Bloemen tijdens haar theatershow 'Volle Bloei' en het vertolken van nummers van Jeff Buckley samen met zijn ex-gitarist Gary Lucas, tijdens zijn tribute-show aan Jeff. Daarnaast heb ik in opdracht van het TV-programma Soundcheckers de megahit 'Perfect Strangers' voor DJ Jonas Blue mogen zingen.

Een tijdje geleden heb ik ook mee gewerkt in een theaterproductie - een moderne Romeo & Julia. Daarnaast doe ik ook invalwerk bij bands. Zo speelde ik een tijdje geleden als één van de drie frontvocalisten met een discoband op een groot festival en speel ik volgende week met een rockband in de Melkweg in Amsterdam. 

Wil je graag meer informatie over mogelijkheden en tarieven? Neem hier contact met me op. Ik hoor graag wat jullie plannen zijn!