IMG_6223.JPG

Zakelijke events

Is het je personeel die je wilt bedanken, zoek je muziek voor een vrijdagmiddagborrel of een afscheidsdiner? Wil je graag indruk maken op potentiële klanten of de verkoop stimuleren? Wat je motivatie ook is, samen maken we er een top evenement van.

Professioneel, flexibel en betrokken
Door een veelzijdig repertoire aan livemuziek, weet ik met elke situatie wel raad. Zo kun je kiezen voor gezellige achtergrondmuziek, klassiekers van vroeger of juist de meezingers van nu. Weet je zelf nog niet precies wat passend zou zijn? Samen met jou denk ik graag na over een goed programma voor de dag. Ik beschik over verschillende geluidsinstallaties, waarmee ik de muziek in diverse ruimtes kan versterken. Uiteraard doe ik dit op aangenaam niveau, zodat alle gasten verstaanbaar blijven.

Mogelijkheden
Je kunt ervoor kiezen om mij solo te boeken, in dit geval kom ik mijzelf met gitaar en/of piano begeleiden. Ook is er de mogelijkheid om voor een duo- of triobezetting te kiezen. In dit geval kom ik niet alleen, maar neem ik muzikanten mee.

- Livemuziek in solo bezetting (ik begeleid mijzelf op gitaar en/of piano)
- Livemuziek in duo bezetting (JORI + gitarist)
- Livemuziek in duo bezetting (JORI + pianist)
- Livemuziek in trio bezetting (JORI + gitarist + percussionist)
- Livemuziek in trio bezetting (JORI + pianist + percussionist)
- Livemuziek in trio bezetting (JORI + gitarist + pianist)
Heb je zelf een andere bezetting in gedachten of wil je graag een volledige band? Ik denk graag met je mee. Klik hier om contact op te nemen. 

Luister hier naar nog meer liedjes.